מכונות ייצור מקצועיות – קרואסונים ורוגלך

מכונה לייצור קרואסון/קרואסון עם מילוי, או רוגלך, בנויה ממספר יחידות – יחידה לרידוד בצק, יחידה לחיתוך מוצרי הבצק על פי גודל נדרש, יחידה למילוי במידת הצורך, וכמובן יחידה לגלגול המוצר במגוון צורות. באמצעות שימוש בקו זה ניתן להקפיד על יצור אחיד ואסתטי של קרואסונים או רוגלך, תוך טיפול רצוף ועדין בבצק.

קו יצור של קרואסונים או רוגלך מציע מגוון תפוקות ייצור, הוא בעל טכנולוגיה חדשנית עם רמות אוטומציה משתנות וקל לתפעול.

contact a.s iconלקבלת ייעוץ התקשרו אלינו: 08-9302260

ייעוץ מקצועי ללא פשרות!

דברו עם המומחים שלנו וקבלו ייעוץ בבית העסק.

ללא מגבלות התקשרות!

חברת א.ס. סוכנויות עומדת לרשותכם בכל שאלה וייעוץ מקצועי.

הציוד האופטמאלי להכנת קרואסון מנצח!

מכונת קוראסונים ורוגלךבמטרה לקבל את הקרואסון בעל הטעם והמרקם המושלם, יש להקפיד כאמור על דיוק בכול תהליך הכנתו –
דיוק בחומרים, דיוק בזמן לישת הבצק, דיוק בטמפרטורת עבודה בחדר לישת הבצק, דיוק בטמפרטורת קירור הבצק, דיוק בזמן תהליך התפיחה, וכמובן – דיוק באופן אפיית הקרואסון.   מכונת קרואסונים איכותית, אשר תבטיח לדייק בכול שלבי הכנת הקרואסונים, היא הפרמטר הכמעט יחידי להצלחה.

כעיקרון, בישראל 2015 לא מעט מאפיות – גדולות כקטנות, ולא מעט פטיסרי מקומיים, מכינים גרסאות מוצלחות מאוד של המאפה הקלאסי, הבאים עם מילויים מתוקים ומשובחים כגון שקדים ושוקולד. סוד הצלחתם כאמור, הוא בציוד בכלל, במכונת הקרואסונים בפרט, בהם עושות המאפיות הללו שימוש.

לצורך הכנה מוצלחת של מאות עד אלפי קרואסונים בשעה – באופן שיראו ויהיו משובחים בטעמם, כאילו נעשו באופן ידני ממש – ראשית, נדרש מיקסר תעשייתי איכותי באמצעותו לשים את בצק הקרואסונים.

עם סיום הכנת הבצק – אשר להבדיל מבצק ביתי, מכינים אותו עם מעט נוזלים יחסית – עובר הבצק לתהליך קירור.

לאור התהליך הנ”ל – הדורש מיומנות וסבלנות רבה – נדרשת מכונת קרואסונים איכותית, אשר תדע לדייק בכול שלבי הכנת הקרואסון. המכונה מייעלת לאין שיעור את עבודת המאפייה או הקונדיטוריה ומגבירה את תפוקת הקרואסונים האפשרית בעזרת אותה כמות של כוח אדם במאפייה או בקונדיטוריה.

חברתנו עובדת עם החברות הוותיקות והאמינות בתחום ייצור הקרואסונים

אנו מייצגים חברה מובילה בתחום בייצור ציוד למאפיות המתמחה בייצור מכונות קרואסונים:

חברת  RADEMAKER מהולנד שמתמחה בייצור מכונת קרואסונים בקצבים של עד 6000 יחידות בשעה, עם פחתים זניחים בתפוקות גבוהות. לחברה מספר פרויקטים שביצעה בארץ.

אחרי תהליך הקירור

בתום תהליך הקירור, עובר הבצק ל 2 תהליכי יצור עיקריים –

  1. רידוד הבצק בקלות ובאופן מדויק – באמצעות פותחת בצק.
  2. חיתוך ועיצוב הבצק לצורת הבצק המגולגל – צורת הקרואסון.

אחרי קירור קוראסוניםהתהליך המשמעותי יותר – חיתוך ועיצוב הבצק לצורת הבצק המגולגל – הוא זה הנעשה על ידי מכונת הקרואסונים.
אופן פעולת מכונת הקרואסונים כולל חיתוך הבצק לצורות משולש, ולאחריו, גלגול צורות המשולש לצורת הקרואסון באמצעות צילינדרים משוכללים.

מערכת בקרת איכות המורכבת במכונות הקרואסונים החדשניות ביותר, מבטיחה שמשקלם של הקרואסונים וגודלם יהיה אחיד. מכאן, חשוב לציין כי מכונת הקרואסונים מייעלת את עבודת המאפיה, וחוסכת באופן משמעותי זמן עבודה, ובעיקר חוסכת בכוח אדם – מכונת הקרואסונים מדייקת באופן הכנת הקרואסון באופן שיד אדם אינה מסוגלת לעשות זאת – לא בנראות הקרואסון ואף לא במהירות העבודה.

מכונות הקרואסונים של א.ס. סוכנויות

חברת א.ס. סוכנויות מייצגת באופן בלעדי את החברות הוותיקות והאמינות בעולם המתמחות בייצור מכונות קרואסונים. חברות אלה מייצרות מכונות קטנות וחצי תעשייתיות, המותאמות לקצבי ייצור של החל מ- 200 ועד 40,000 קרואסונים לשעה!

חלקן מהמכונות אף ידועות בפחתים הזניחים שלהן – אף במסגרת תפוקות ייצור גבוהות מאוד.
מגוון המכונות הללו מוצבות בעשרות מאפיות מובילות בישראל – קטנות כגדולות, חלקן אף מאפיות הידועות בהתמחותן ובטעמם המשובח של הקרואסונים שלהם.

 

למידע על ציוד יד שניה

לאפות בכיף ובמקצועיות!

ציוד מקצועי ממיטב היצרנים בעולם מחכים לכם באתר שלנו.