מכונות מקצועיות לייצור ג’בטה
מכונות ייצור ייעודיות ללחם הג’בטה הרחב, השטוח והמאורך – להבדיל מהלחם הרגיל התפוח.
באמצעות קווי היצור לג’בטה ניתן ליצר ג’באטות במגוון רמות פריכות ומרקמים – החל מקרום פריך ומרקם רך ואוורירי, ועד קרום קשיח ומרקם דחוס.
מכונות אלו, להכנת סוג נוסף של לחם, מהוות חלק ממוצרי האיכות שלנו לציוד למאפיות.
ג’בטה – השימושים
- סנדוויצ’ים
- נלווית למטבלים
- להכנת פירורי לחם וקרוטונים
- לטוסטים
- ועוד
קיימות מגוון מכונות ליצור ג’בטה – בעלות תפוקות ייצור, צורות וגדלים משתנים.
לקבלת ייעוץ התקשרו אלינו: 08-9302260
ללא מגבלות התקשרות!
חברת א.ס. סוכנויות עומדת לרשותכם בכל שאלה וייעוץ מקצועי.
לאפות בכיף ובמקצועיות!
ציוד מקצועי ממיטב היצרנים בעולם מחכים לכם באתר שלנו.